0 termék - 0,00 Ft
A kosár egyelőre üres!
Kosárban lévő termékek Összeg frissítése

 

Szeretettel köszöntjük a VILLANGO webáruházban!

 

Amennyiben a 424-ES MODELLBOLT-ot keresi, akkor is jó helyen jár! A modellbolt virtuálisan átköltözött ide, a VILLANGO webáruházba. Ennek oka, hogy kibővítjük a forgalmazott termékköröket! Az egyik legnagyobb 1/87-es autómodell kínálattal rendelkezünk, ugyanakkor elértük a növekedésünk határait, a jelenlegi vásárlóerő alapján nem észszerű a modellkínálatunk bővítése. Ugyanakkor a kialakított kiváló infrastruktúránk, szakmai tudásunk más termékkörök értékesítését is lehetővé teszi.

Úgy döntöttünk, hogy a barkács és kertészeti termékek, kötőelemek irányába nyitunk. Még minimális átfedés is van a két kereskedelmi terület között, hiszen sok modellező barkácsol otthon, így akár egy helyről tudnak majd ehhez szükséges termékeket beszerezni. A kínálat bővítését a csúcsminőségű Reisser facsavarjaival kezdjük, majd folyamatosan bővítjük a kínálatot.

Ha bármilyen javaslata, ötlete van a kínálatunk bővítéséhez, ossza meg velünk! Ha nagyobb mennyiségben vásárolna bármely barkács termékből, kérjen ajánlatot, beszerzünk bármit a lehető legjobb árakon!

A 424-ES MODELLBOLT regisztrációi nem kerültek át automatikusan, így eddigi vásárlóinknak is újra kell regisztrálniuk. Ehhez kattintson IDE !

 

Fontos információ

Webáruházunkban a képen látható termékek 99,99%-osan megfelelnek a képen látható terméknek színben, kialakításban. Kisebb eltérések lehetségesek (a gyártói képek sokszor számítógépes grafikák.).

Modellek esetében mindig figyeljen a megadott méretarányokra! Az 1/87 vagy 1:87 (ez az elterjedt H0 méretarány) azt jelenti, hogy ami a modellen 1 mm, az a valóságban 87 mm. Így például egy, a valóságban 4,5 méteres (4500 mm) autó modellje 1:87 méretarányban ~51 mm. További elterjedt méretarányok: 1:120 (TT méretarány), 1:160 (N méretarány).

Top
Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével ezt elfogadja. További információ…